ΔΙΑΚΟΣΜΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στο Sims4!

21 Μάρ 2020
95 486 προβολές

★Διακοσμώ και επιπλώνω ένα εικονικό 3D μικρό διαμέρισμα στο Sims 4! Ελπίζω να πάρετε ιδέες :)
★CHEATS ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΩΔΙΚΟΙ
Για να περάσεις τα cheats πατάς αυτά τα τρία κουμπιά στο πληκτρολόγιο:
ctrl + shit + c. Μόλις τα πατήσεις, εμφανίζεται πάνω αριστερά μια λευκή μπάρα.
Γράφεις μέσα στην λευκή μπάρα τον cheat κωδικό σου (υπάχουν πολλοί).
Μετά ξαναπατάς ctrl + shit + c για να κλείσεις την λευκή μπάρα.
Οι κωδικού που χρησιμοποίησα εγώ ήταν για λεφτά ''motherlode'' και για να μετακινώ αντικείμενα το ''bb.moveobjects''. Στα σχόλια πολλοί μου γράψατε ακόμα περισσότερους χρήσιμους κωδικούς που θα δοκιμάσω στο μέλλον. Στο link αυτό έχει και άλλα cheats που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα όμως: bit.ly/2J84aD8
★ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ
Για να μεγαλώνω τα αντικείμενα πατάω [ και για ναξαναμικρύνω πατάω ]. Μεγαλώνουν όσο θέλεις, αλλά δεν μικραίνουν πιο κάτω από ένα σημείο.
Για να ανεβάσω πιο ψηλά ένα αντικείμενο πατάω 9, και για να το ξανακατεβάσω πατάω 0.
★ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SIMS 4
Το Sims 4 που παίζω εδώ, το αγοράζεις ηλεκτρονικά από το official site της ea bit.ly/3dhswIh, πατώντας το link σε πάει στο origin και από εκεί αγοραζεις και μόλις ολοκληρωθεί το download σε καθοδηγεί και κάνει install. Μπορείς επίσης να το πάρεις σε φυσική μορφή (cd), το έχει και στο Πλαίσιο bit.ly/2UJs9xV.
Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε παιχνίδι, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας το ''σηκώνει''. Οι προυποθέσεις για να λειτουργεί στο pc σας το Sims είναι: bit.ly/2Ue91Ji
Φυσικά, εάν είστε ανήλικοι πριν αγοράσετε οτιδήποτε συμβουλευτείτε και πάρτε έγκριση και βοήθεια από τους κηδεμόνες σας.
Εάν αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα, δεν μπορώ να σας βοηθήσω καθώς δεν είμαι ειδικός, οπότε μιλήστε με την εξηπυρέτηση πελατών της EA (επίσημος διανομέας Sims) που είναι και η δουλειά τους: bit.ly/39fCEhk . Αν δεν ξέρετε καλά αγγλικά για να το κάνετε, ζητήστε βοήθεια από κοντινό άτομο.
Εκτός από pc παίζεται και σε xbox και σε playstation. Υπάρχει και Sims Mobile (για κινητό) το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν έχω ιδέα. Γεια xbox, playstation και κινητό, δεν γνωρίζω ΑΝ και ΠΩΣ λειτουργούν οι cheat κωδικοί,.
Επίσης πολλοί μου λέτε ότι έχετε κατεβάσει παράνομα το παιχνίδι ''σπασμένο'' αλλά είναι παράνομο και μηνύσιμο να μιλήσω για κάτι τέτοιο δημόσια, επομένως και να ήξερα πως γίνεται να το αποκτήσεις παράνομα δωρεάν σε παράνομη cracked έκδοση, δεν θα μπορούσα να σας πω.
Λίγα Info Ακόμα:
Το standart παιχνίδι περιλαμβάνει ένα βασικό gameplay, και μετά πάνω σε αυτό αγοράζεις τα expansion packs για να έχεις έξτρα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα πολλά αντικείμενα που χρησιμοποίησα εδώ στο βίντεο είναι απο Stuff Packs, και η πόλη που έπαιξα με το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι από το City Living Pack.
Για να αγοράσεις τα expansion packs, πρέπει να έχεις αγοράσει πρώτα το standard game.
Υπάρχουν διάφορα είδη PACKS τα οποία τα αγοράζεις ξεχωριστά ένα ένα ή σε bundles, δηλαδή σε συνδυασμούς. Και αυτά μπορείς να τα βρείς στο site της EA και να αγοράσεις μέσω origin, ή να τα πάρεις σε cd από το Πλαίσιο ή άλλους διανομείς. Για απόθεμα επικοινωνήστε με το Πλαίσιο, εγώ δεν ξέρω τι έχουν.
Κάποια PACKS περιλαμβάνουν μόνο αντικειμένα (διακόσμηση, ενασχόλησης κ.α.), κάποια περιλαμβάνουν δραστηριότητες (π.χ. να μπορούν οι Sim να δουλεύουν ή σπουδάσουν με παιχνίδι στο πανεπιστήμιο κ.α.), κάποια περιλαμβάνουν εποχες ή κατοικίδια.
Σε αυτό το link μπορείτε να ψάξετε και να δείτε αναλυτικά τι packs υπάρχουν: bit.ly/3dj1H6C
Όπως καταλαβαίνεται, το παιχίδι κοστίζει περίπου €40 το standart, αλλά το κάθε PACK είναι έξτρα αγορά και κυμαίνονται περίπου €10-€40 ανά pack. Επομένως, ανάλογα τους συνδυασμούς που θα κάνεις και τι θα αγοράσεις για να έχεις, μπορεί να σου βγεί από €40 έως και περίπου €497.
TA PACKS ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ θα τα βρείτε στο pinned comment, δηλαδή το πρώτο σχόλιο πάνω πάνω στα comments. Το έγραψα εκεί γιατί εδώ δεν χώρεσαν έχει περιορισμό λέξεων.

Σχόλια
 • ★TA PACKS ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΡΑΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (τα γράφω εδώ γτ δν χωράν στο info box). ★Στο info box όμως θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το παιχνίδι. ★TA PACKS ΠΟΥ ΕΧΩ ⋆Από τα EXPANSION PACKS έχω: City Living bit.ly/3dhf2w5 Είναι ουσιαστικά η πόλη όπου είναι και το διαμέρισμα που έφτιαξα. Το αγαπώ το pack αυτό και το χρησιμοποιώ πολύ INFO: bit.ly/3dhf2w5 Get Together bit.ly/2QATAJ0 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Get to Work bit.ly/2U9UKgI Αυτό το χρησιμοποιώ σε όλους, βάζοντας τους μια καριέρα μέσω της οποίας βγάζουν χρήματα, και εκπληρώνουν συνεχώς στόχους. Υπάρχουν 3 επαγγέλματα που πηγαίνεις μαζί τους στην δουλειά (δεν τα έχω παίξει). Προς το παρόν παίζω αυτά που απλά ο sim λείπει κάποιες ώρες της ημέρας και επιστρέφει. ⋆Από τα GAME PACKS έχω: Parenthood bit.ly/3dibp9e Vampires bit.ly/2U8lr57 Dine Out bit.ly/3dgdJ0u Spa Day bit.ly/2WzL7cO Outdoor Retreat bit.ly/3aaNbfe ⋆Από τα STUFF PACKS έχω: Fitness Stuff bit.ly/33HSkc0 Bowling Night Stuff bit.ly/33EmBIS Vintage Glamour Stuff bit.ly/33Dxlr5 Kids Room Stuff bit.ly/2Ux2sAs Romantic Garden Stuff bit.ly/2QGsBLZ Movie Hangout Stuff bit.ly/2ww8UzB Spooky Stuff bit.ly/2WODrUf Cool Kitchen Stuff bit.ly/398Twq8 Perfect Patio Stuff bit.ly/3aeRdmH Luxury Party Stuff bit.ly/2y4VET5 ★ΤΙ ΦΟΡΑΩ: Φούτερ Κίτρινο - Sneakaces bit.ly/2VB3QEa Κραγιόν: Jeffree Star - Androgyny go.magik.ly/ml/f955/ Κρικάκια - Liars & Lovers (Asos) go.magik.ly/ml/uloz/ Οι βλεφαρίδες δεν θυμάμαι ποιες είναι ★ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΤΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

  FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 8 μήνες
  • Πώς βάζεις πολλά λεφτά

   ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΑΝΤΩΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΠριν 6 μήνες
  • Σου Προτείνω να κατεβάσεις έπιπλα και ότι θες από το simsdom sims4 και τα κατεβάζει μόλις πας στις λήψεις στα αρχεία τα αντιγραφείς και τα κανείς επικόλληση όταν πας στον φάκελο electronics arts στα mods αλλά μπορείς να δεις διαφορά βίντεο πχ sims4 how to download cc

   Eva's Studio and sims4Eva's Studio and sims4Πριν 8 μήνες
 • Ξανά. Κάνε. Τέτοιο. Βιντεο

  Maria PsathaMaria PsathaΠριν 2 ημέρες
 • ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΟΟΟΟ ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΙΙΙΙ

  シΒaλiaシΒaλiaΠριν 4 ημέρες
 • alt gr για να βάζεις τα πράγματα όπου θέλεις . Δοκιμασέτω

  Βασιλικη ΜακρηΒασιλικη ΜακρηΠριν 14 ημέρες
 • simolions κάπως έτσι είναι το όνομα των λεφτών στο sim

  Βασιλικη ΜακρηΒασιλικη ΜακρηΠριν 14 ημέρες
 • Ενας ευκολος τροπος ειναι να βαψεις ολο το σπιτι λευκο, και το πατωμα και να παρεις πλακακια διαφορετικου χροματος και να ''οριοθετησεις'' τα δωματια πριν χτισεις τοιχους. Ωστε να μπορεις να δεις αν σου φτανει ο χωρος και που πανω κατω θα μπουν οι τοιχοι και ποσο χωρο θα εχεις.

  Once Upon A TimeOnce Upon A TimeΠριν 17 ημέρες
 • Στο ''Sims 3 Late Night'' expansion παλι δεν σε αφηνει να χαλασεις τα εξωτερικα παραθυρα απο εναν ουρανοξυστη η ενα διαμερισμα αλλα με τον κωδικο ''Moveobjects on'' μπορεις να τα σηκωσεις με το εργαλειο και να τα πουλησεις και να βαλεις αλλα. ισως λειτουργει και στο 4.

  Once Upon A TimeOnce Upon A TimeΠριν 17 ημέρες
 • Η έκδοση παιχνιδιού που έχεις είναι πολύ παλιά. Κατέβασε μια καινούργια έχουν βάλει πολλά από τότε. Χαίρομαι πάντως που βλέπω sims 4 στο ελληνικό GRworld

  Giannis SarGiannis SarΠριν 17 ημέρες
 • δεν ξερω γιατι αλλα αν τα δεις ολα αυτα μαζι δεν ταιργιαζουν αλλα μολις τα βαλει η Φωτεινη ολα απλα δενουν

  Chara Maria StylianouChara Maria StylianouΠριν μήνα
  • ❤️❤️

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν μήνα
 • τελιο

  Areti GaripiAreti GaripiΠριν 2 μήνες
 • Κάνε παρτ 2 και να διακοσμήσεις άλλο σπίτι και να μας μάθεις περισότερα !!! btw είσαι πολύ όμορφη

  Αθανάσιος ΛεγγαςΑθανάσιος ΛεγγαςΠριν 2 μήνες
 • Παίξε πλιζζ το παιχνιδι

  Sevasti AslanidouSevasti AslanidouΠριν 3 μήνες
 • 1:08 Ωραία σπίτια! Πολύ καλό design, 10/10! 𝔂𝓪𝓺𝓸𝔁

  YaqoxYaqoxΠριν 3 μήνες
 • Καταπληκτικοοο το σπιτι

  Butterfly 11Butterfly 11Πριν 3 μήνες
 • den pianoun ta cheat codes 💀

  Elena PounnouElena PounnouΠριν 3 μήνες
 • Καλούτσικα

  Χριστοφιδου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΧριστοφιδου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΠριν 3 μήνες
 • ας βοηθησει καποιος ... δεν μπορω να κουνισω τα αντικειμενα κυκλικα ... Το ποιο απλο πραγμα δλδ ... Ψαχνω Ψαχνω και βρισκω συναιχεια τσιτ τα οποια δεν με βοηθανε ... ειχα το σιμσ 3 μεχρι τωρα ... Πως τα γυριζουμε τα ριμαδια τα αντικειμενα κυκλικα καταλαβαινετε δεν μπορω να καταλαβω

  Μαρία ΛάκηΜαρία ΛάκηΠριν 3 μήνες
 • Γεια σου Φωτεινή , Τέλειο το βίντεο σου και διακοσμήσες τέλεια το σπίτι Γεια σου .✋✋✋✋✋

  ΧΑΡΙΣ ΖΑΧΑΡΙΧΑΡΙΣ ΖΑΧΑΡΙΠριν 4 μήνες
 • Δοκίμασε στο κινητό το παιχνίδι home street. Μοιάζει με το sims επείσης κανε μια playlist με το sims σε παρακαλω ,η με Mario kart

  Πού είναι το κόκκινο κουμπι pntlΠού είναι το κόκκινο κουμπι pntlΠριν 4 μήνες
 • Μετρισε καποιος ποσες φορες ειπε τυπου? Χαχαχαχαχα

  Αλεξάνδρα ΡαϋμόνδηΑλεξάνδρα ΡαϋμόνδηΠριν 4 μήνες
 • Θελουμε κι αλλα βιντεο με sims 4

  Angelos IoannouAngelos IoannouΠριν 5 μήνες
 • Mporeis na figeis ths aspres parametrous patontas to pliktro G

  nikolas georgiounikolas georgiouΠριν 5 μήνες
 • Θελουμε gameplay 💕💕💕

  ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥΠριν 5 μήνες
 • Απλά σε λατρευωωωωω Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνεις ένα βίντεο με το να φτιάχνεις έναν sim Συνέχισε να κάνεις φανταστικοκαταπληκτικα (μια δικιά μου λέξη που λέω για κάτι ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΟ) βίντεο

  Zoe VasiliuZoe VasiliuΠριν 5 μήνες
 • Ποια version έχεις στο sims;;;❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Ταξιαρχης ΑσλανογλουΤαξιαρχης ΑσλανογλουΠριν 5 μήνες
 • τέλειο βίντεο Φωτεινή .

  Enkelejda MociEnkelejda MociΠριν 5 μήνες
 • ενω εχεις βαλει το ''bb.moveobjects μετα κλεινεις την λευκη μπαρα πατας alt και οταν το πατας κουνας τα αντικειμενα οπου θες επισης για να ξεκλειδώσεις ολα τα αντικειμενα που κανονικα τα ξεκλειδωνεις με τις καριέρες γράφεις στην μπάρα “bb.ignoregameplayunlocksentitlement” . επιπλεων για να παρεις οσα χρηματα θες εως 99999999 γραφεις στην μπαρα testingcheats ον και μετα γραφεις money και διπλα το ποσο που θες και θα τα παρεις απευθειας . τα packw μπορεις να τα παρεις σε cd πιο οικπονομικα να τα κατεβασεις απο τα cd και μετα τον δισκο δεν τον χρειαζεσαι εγω ετσι το κανω και εχω σωσει περιπου 180 ευρω εγω αυτο σου προτεινο θελω κι αλλο sims 4 video

  christos nikolopouloschristos nikolopoulosΠριν 5 μήνες
 • Κατέβασα από ένα σάιτ το σιμς 4 με όλα τα πακέτα (32gb) και δεν παίζουνε παρά μόνο το βασικό ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ;

  maria giontimaria giontiΠριν 5 μήνες
 • Να κάνεις και άλλο βίντεο που διακοσμείς διαμέρισμα στο sims

  Vaso KoukouzeliVaso KoukouzeliΠριν 5 μήνες
 • ΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ SIMS 4

  Giannis SermetziadisGiannis SermetziadisΠριν 5 μήνες
 • Στο 6:45 (νομίζω κάπου εκεί ήταν) που έκανες μεγαλύτερο το χάλι, πως το έκανες? Θελω να το κάνω και εγώ αλλά δεν έχω βρει πως 😅

  Mrs MarwMrs MarwΠριν 5 μήνες
  • Αν ξέρεις και άλλους κωδικούς μπορείς να μ πεις κανέναν

   maria giontimaria giontiΠριν 5 μήνες
  • Για να το μεγαλώσεις πατάς } και για να το μικρύνεις πατάς {

   maria giontimaria giontiΠριν 5 μήνες
 • Φωτεινή τέλεια το διακόσμησες το σπίτι είσαι θεά

  Sandra TriantoSandra TriantoΠριν 5 μήνες
 • Πάτα alt καθώς έχεις βάλει το cheat για τα έπιπλα.Εισε Τέλεια

  Jerry VavJerry VavΠριν 6 μήνες
 • Μπορεις να κανείς ένα βίντεο που δείχνεις πως αγοράζεις κάποιο game pack

  Saliverou NajaSaliverou NajaΠριν 6 μήνες
 • Ερώτηση, πως μεγαλώνεις τα αντικείμενα η τα μικραίνεις;

  Mirto RoMirto RoΠριν 6 μήνες
  • Με [ και ] 💕

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 6 μήνες
 • πως να το κατεβάσω δωρεααααν

  Despina GeorgaDespina GeorgaΠριν 6 μήνες
 • Κάνε περισσότερα βίντεο με game play είναι τελειααααααά

  Katerina GiannouliKaterina GiannouliΠριν 6 μήνες
 • Κάνε και άλλο βίντεο sims μόνο να παίζεις κανονικά δλδ και διακοσμήσεις αλλά κια να παίξεις με τον χαρακτήρα σου πλζ

  ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΑΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΑΠριν 6 μήνες
 • Πώς μπορώ να κατεβάσω το sims4 στο laptop μου...Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει!

  Anastasia& DespoinaAnastasia& DespoinaΠριν 6 μήνες
  • @FOSBLOQUE ❤

   Anastasia& DespoinaAnastasia& DespoinaΠριν 6 μήνες
  • Σας έχω τα πάντα αναλυτικά στο κουτάκι πληροφοριών :)

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 6 μήνες
 • Τελειοοοοοοοο♥️

  DIMITRA TSINTONIDIMITRA TSINTONIΠριν 6 μήνες
 • Τέλειο βίντεο ξεκινά τέτοια σειρά με ενδιαφέρει πάρα πολύ!!

  Ξένια ΚοζανίτηΞένια ΚοζανίτηΠριν 6 μήνες
 • Θελω ενα τετειο σπιτι💖💖

  Όλγα ΜουχταρηΌλγα ΜουχταρηΠριν 6 μήνες
 • κανε παρτ 2 νε αλλο σπιτι

  Irene staurianouIrene staurianouΠριν 6 μήνες
 • Φυσικά και πήρα ιδέες

  CHRIST19 GamingCHRIST19 GamingΠριν 6 μήνες
 • Πλςςς κανε building house sims 4 γτ εισαι η μονη που θελω να παρω τιπς απο εσενα

  Sofia EfthimioiSofia EfthimioiΠριν 7 μήνες
 • Κάνε παρτ 2 πλςςςςςς

  sofia efthimioysofia efthimioyΠριν 7 μήνες
 • Θέλουμε κι άλλα με sims!💚

  GreekBffs TubeGreekBffs TubeΠριν 7 μήνες
 • Φωτεινή ήθελα να σε ρωτήσω. Στο sims4 πως γίνετε να φτιάξεις οικογένεια[ θέλω να πω παραπάνω από 1 άτομο] ;;;;;

  MARIA SGOUROUMARIA SGOUROUΠριν 7 μήνες
 • Θέλουμε κι άλλα τέτοια βίντεο

  Panos GiakalisPanos GiakalisΠριν 7 μήνες
 • Όταν παίζεις από κινητό πως μπορείς να κανείς αυτήν την κλεψιά για να πάρεις περισσότερα λεφτά ;

  Anna TAnna TΠριν 7 μήνες
 • Είσε Τέλεια.Πως ανεβάζεις τα πράγματα

  Αγγελική ΜπάιμπουΑγγελική ΜπάιμπουΠριν 7 μήνες
 • Γεια σου. Εάν θέλεις να βάλεις τα αντικείμενα αυτά όπου θέλεις πάτησε ταυτόχρονα ctrl shift c . Πάνω αριστερά στην οθόνη σου θα δεις ένα άσπρο στο οποίο μπορείς να γράψεις. Πάτα πάνω του και γράψε bb.moveobjects και πάτα enter. Τέλος κρατώντας πατημένο το alt μπορείς να μετακινήσεις όπου θες τα αντικείμενα - έπιπλα που θες . Ελπίζω να σε βοήθησα .

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΦΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΦΑΡΟΠριν 7 μήνες
 • Θέλω να σου πω ένα κόλπο για αυτό το παιχνίδι μπορείς να κατεβάσεις έπιπλα www.sims4modding.com/tag/city-living/ έχει καλύτερα από τα κανονικά που υπάρχουν στο παιχνίδι επίσης μπορείς να κατεβάσεις και ρούχα κτλ

  Giorgos BonatakisGiorgos BonatakisΠριν 7 μήνες
 • Για να ξεφορτωθείς τα άσπρα τετραγωνάκια στο build mode πατας G και μπορεις να πατησεις το alt για να τοποθετησεις τα έπιπλα οπου θες. Το διαμέρισμα είναι τέλειο!!❤️

  Elias TopElias TopΠριν 7 μήνες
 • Ποσα λεφτά σ δίνει ο κωδικός ;❤️

  Sofia MasSofia MasΠριν 7 μήνες
 • Εντωμεταξύ βλέπω το βίντεο και ταυτόχρονα παιζω sims😂

  Eleni ChatzimanolakiEleni ChatzimanolakiΠριν 7 μήνες
 • ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ONLINE ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Ή ΤΟ CD ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ;

  Mirsini TheodorouMirsini TheodorouΠριν 7 μήνες
  • Νομίζω μέχρι 2 PC μπορείς αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη, κάνε και ένα google search για σίγουρα 🥰

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Η κλεψιες μπορουν να μπουν και δυο φορες

  Vloging whith katherineVloging whith katherineΠριν 7 μήνες
  • Ναι 🥰

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Τέλειο το σπίτι απλά δε μου αρέσει πολύ το χρώμα της ντουλάπας 🤗😊

  Sofia PissaSofia PissaΠριν 7 μήνες
 • Φαντάζομαι θα ξερεις ότι υπάρχει επάγγελμα Sim-GRworldr ε;; Ενθουσιάστηκα όταν το κατάλαβα, γιατί μου φαινόταν περίεργο να μην υπάρχει στην σημερινή εποχή....😛 Επίσης, με το Alt λύνεις το πρόβλημα με το grid και τα βάζεις όπου θες τα πράγματα 😉

  Dimitra PeppaDimitra PeppaΠριν 7 μήνες
  • Ναι νομίζω το έχει στο get famous το επάγγελμα αυτο. Θενκνιουυυυ για το τιπ❤️

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Κάνε part2.Είσαι τελεια

  pavlidisrafaelpavlidisrafaelΠριν 7 μήνες
 • Πολυ ωραιο σπιτι μπραβοοο♥️♥️♥️♥️🖤🖤🖤🖤🖤😍😍😍😍💚💚💛💛💟💟😘😘😘❤️💋💋💗😙💙💙💕💝💓💞💜💘

  Greekmmer . _Elizabeth_.Greekmmer . _Elizabeth_.Πριν 7 μήνες
 • 16:27 με τρελενει που καθεται ακριβως μπροστα στην καμερα😂😂❣️

  Greekmmer . _Elizabeth_.Greekmmer . _Elizabeth_.Πριν 7 μήνες
 • Για σας μήπως μπορείτε κάποια στιγμή να ξανά κάνετε βίντεο με sims?

  Αναστασια ΜπαρμπατσηΑναστασια ΜπαρμπατσηΠριν 7 μήνες
  • Θα το σκεφτώ ❤️❤️❤️

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Ρε φωτεινη, πως εκανες ενα βαρετο παιχνιδι διασκεδαστικο μεσο ψυχαγωγιας με ξεπερναει. Μπραβο, κανεις πολυ ομορφη δουλεια κ δινεις πολλες ιδεες ακομα και για κανονικο σπιτι

  Alexandra MproumaAlexandra MproumaΠριν 7 μήνες
 • Μα κανείς και άλλο βίντεο παρόμοιο!!!!!!!!😍😍😍😍😍😍😍

  despina depidespina depiΠριν 7 μήνες
 • Για να βάζεις τα πράγματα όπου θες υπάρχει ένα cheat το οποίο είναι « bb.moveobjects»

  Δέσποινα ΧρυσούΔέσποινα ΧρυσούΠριν 7 μήνες
  • Τώρα το είδα , σορρυ

   Δέσποινα ΧρυσούΔέσποινα ΧρυσούΠριν 7 μήνες
  • Μα αυτό χρησιμοποιώ και στο βίντεο :)

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟ SIMS4 ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ή ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΘΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ; (ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ)

  Mirsini TheodorouMirsini TheodorouΠριν 7 μήνες
  • Τα έχω γράψει όλα αναλυτικά στο κουτάκι πληροφοριών 🥰

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • εαν δν σε αφηνει να βαζεις πραγματα οπως θες να κανεις αυτο με το bb.moveobjects και να παιρνεις ενα αντικειμενο και να πατας alt ή ctrl και σε αφηνει να το βαζεις οπου θες ενω πατας τα πληκτρα

  huhhuhΠριν 7 μήνες
 • Είσαι τέλεια και διακοσμησες τέλεια το σπίτι θέλουμε και part 2.😀

  Sofia PissaSofia PissaΠριν 7 μήνες
 • Κανε και αλλο

  Vloging whith katherineVloging whith katherineΠριν 7 μήνες
 • μπορείς να κατεβάσεις από το internet διάφορα αντικείμενα και να τα χρησιμοποιείς υπάρχουν πολλά κανάλια που εξηγούν πως γίνετε....θα το βρεις ακόμα πιο διασκεδαστικό.

  nikoleta760nikoleta760Πριν 7 μήνες
 • Κανε κιαλα διακοσμητικα βιντεο πολα part ppllss

  ANDROMACHI BEKIAANDROMACHI BEKIAΠριν 7 μήνες
 • Μπορεί να μου πει κάποιος που βάζουμε αυτούς τους κωδικούς για τα λεφτά;;;

  Ariadnes BoulbasaAriadnes BoulbasaΠριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE Ευχαριστώ πολύ 😊😊

   Ariadnes BoulbasaAriadnes BoulbasaΠριν 7 μήνες
  • Όταν τους ανέφερα στο βίντεο, παράλληλα εμφανίστηκαν γραπτώς στη οθόνη. Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες υπάρχουν και στο κουτάκι πληροφοριών 🥰🥰🥰

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Το εχεις κατεβάσει το παιχνίδι ή το εχεις αγοράσει από καπου και αν ναι από που γιατι θελω και εγω να ξεκινήσω να παίζω αλλα δεν ξερω τιποτα για αυτο

  Mary 234Mary 234Πριν 7 μήνες
 • Είναι δωρεάν ???

  nantia nantiastnantia nantiastΠριν 7 μήνες
 • Πληρωνεις;💗

  Alex RouchaAlex RouchaΠριν 7 μήνες
 • Καλα αυτο το βιντεο ειναι τελειο κανε και αλλα με παιχνιδια btw θεααααααα

  Alex RouchaAlex RouchaΠριν 7 μήνες
 • Μα εκεί που ήταν η κοπέλα πρωτα δεν μπορούσε να ενωθεί με το σπίτι?

  Zacharenia TsoupakiZacharenia TsoupakiΠριν 7 μήνες
 • Κουτσουνι θέλω να το αγοράσω...Χωρίς τα πακέτα είναι ωραίο;;;Έχει να κάνεις πράγματα ή μπα ;γτ δν θέλω να δώσω κ αλλά λεφτά για πακέτα αλλά είναι ωραίο;

  E LE LΠριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE Thanksssssss

   E LE LΠριν 7 μήνες
  • Ωραίο είναι κατ'εμε :) Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να τα πάρεις όλα η πολλά μπαμ. Το θέμα είναι να παίξεις κάτι, και όταν βαρεθείς π.χ. του χρόνου τοτε να πάρεις π.χ. expansion για κάτι καινούριο :) Αλλά για μένα, καλύτερα δες κάποια gameplay του base game sims 4 στο GRworld, για να είσια σίγουρη αν σε ψήνει ❤️

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Πριν χρησιμοποιήσεις εύηχες λέξεις καλο ειναι να γνωρίζεις τη σημασια τους

  bou-boukibou-boukiΠριν 7 μήνες
  • @bou-bouki Σε κάθε μύνημα αρνείσαι να κάνεις διάλογο ως ισάξια άτομα και απλά προσπαθείς να με μειώσεις όπως έκανες και στο πρώτο μήνυμα σου. Γιατί μειώνεις τους άλλους όταν απλά μπορείς να συζητήσεις με ευγενή τρόπο;

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
  • FOSBLOQUE σε κάθε μήνυμα που στέλνεις γράφεις χαρακτηρισμούς για την προσωπικότητα κ το χαρακτήρα μου.. 😂😂😂 δεν παίρνω τπτ πισω απο αυτα που ειπα.. ελπίζω το ίδιο να ισχύει κ για σενα

   bou-boukibou-boukiΠριν 7 μήνες
  • @bou-bouki Ωραία αφού είπες τι πιστεύεις, γιατί θεωρείς πως δεν μπορώ να το κάνω εγώ; Και όταν έκανα εγώ ακριβώς ότι έκανες εσύ, μου απάντησες με emoticons απαξίωσης/περιφρόνησης. Πως να μην σε κρίνω μετά με το υλικό έπαρσης που μου έδωσες; Δεν σε ξέρω, μπορώ να κρίνω μόνο από την αντιμετώπιση σου. Η οποία δεν ήταν ευγενής. Μπορεί να μην είσια έτσι πάντα, και απλά να ήταν στιγμή αδυναμίας και το κατανοώ, εγώ υπάρξει μαλακας ουκ ολίγες φορές και ας προσπαθώ να μην είμαι γενικά. Αλλά γιατί να μην στο πω, όταν και εσύ κάνεις το ίδιο; :)

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
  • FOSBLOQUE την γνωμη σου για εμένα να την λες εσυ, να μην βάζεις λόγια στο στόμα μου. Εγω σου ειπα τι πίστευω.. αυτα που λες εσυ ούτε τα ξερω, ούτε τα ειπα.. καληνυχτα

   bou-boukibou-boukiΠριν 7 μήνες
  • @bou-bouki Ξέρεις πολύ καλά πως μίλησα για τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, που ξέρεις πως δεν ήταν ευγενής. Για το μορφωτικό σου επίπεδο μίλησα με θετικό τρόπο. Μην αναλαμβάνεις τον ρόλο του θύματος.

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Κανε κιαλο!!!

  Stavros BakosisStavros BakosisΠριν 7 μήνες
 • Μπορείς να μου πεις ποιός είναι ο κωδικός για τα λεφτά??? BTW I love you❤😘😘😍😍

  Ελένη ΦυτοπούλουΕλένη ΦυτοπούλουΠριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE Ευχαριστώ❤❤❤

   Ελένη ΦυτοπούλουΕλένη ΦυτοπούλουΠριν 7 μήνες
  • Την ώρα που τον έλεγα εμφανίστηκε γραπτώς στην οθόνη :) Αλλά σε περίπτωση που δεν το πρόσεξε το έχω γράψει και στο κουτάκι πληροφοριών 🥰

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Κάνε σειρά με Sims 4 είναι τέλειο παιχνίδι

  reinbow loomreinbow loomΠριν 7 μήνες
 • σαγαπησα πιο πολυ τωρα

  elena catelena catΠριν 7 μήνες
 • Φωτεινή το σιμς το κατέβασες ή αγόρασες το παιχνίδι για τον υπολογιστή;

  Μαρια ΣκουφαΜαρια ΣκουφαΠριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE φχαριστώ γλυκουλα 🥰

   Μαρια ΣκουφαΜαρια ΣκουφαΠριν 7 μήνες
  • Γεια σου Μαρία ❤️ έχω αναλυτικές πληροφορίες για κουτάκι πληροφοριών 🥰

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • κρατωντας το αλτ πατημενο μπορεις να μετακινησεις τα αντικειμενα και εκτοσ του"grid" :)

  NEFLELINEFLELIΠριν 7 μήνες
  • Θενκνιουυυυ 🥰

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Κανάλι και παρτ2

  spiros hahaspiros hahaΠριν 7 μήνες
 • den tha mporoun na koimithoun sto krevati

  xteebooxteebooΠριν 7 μήνες
 • Πως είναι εμφανισιακά γιατί θέλω να το κατεβάσω και δεν ξέρω ποιο είναι

  Παναγιωτα ΧρυσανιδουΠαναγιωτα ΧρυσανιδουΠριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE οκ αλλά εκεί έψαξα και μπερδεύτηκα α και είναι με μπλε γράμματα 😍

   Παναγιωτα ΧρυσανιδουΠαναγιωτα ΧρυσανιδουΠριν 7 μήνες
  • @Παναγιωτα Χρυσανιδου το κουτάκι πληροφοριών είναι ακριβώς κάτω από βίντεο Πάτα το βελάκι για να το ανοίξεις και τα βρεις ολα

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE που ακριβώς είναι γιατί δεν ξερω

   Παναγιωτα ΧρυσανιδουΠαναγιωτα ΧρυσανιδουΠριν 7 μήνες
  • @Παναγιωτα Χρυσανιδου Έχω και links στο κουτάκι πληροφοριών όπου μπορείς να δεις το εξώφυλλο :/ Οπότε και πάλι σε εξυπηρετούν αυτά που γράφω

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE Μήπως εσύ εννοείς ότι λέγεται sims 4 γιατί εγώ δεν εννοώ αυτό εγώ λέω ότι όταν το αναζήτω δεν ξέρω πιο ειναι

   Παναγιωτα ΧρυσανιδουΠαναγιωτα ΧρυσανιδουΠριν 7 μήνες
 • Εγω να πω την αληθεια μιας και λεγαμε για μικρα σπιτια, αγορασα μικρο σπιτι απο επιλογη (70τμ) για να βαλω πιο πολλα στην ακρη (IRL) Δεν ξερω απλα ειπα να το γραψω xD

  Mwb GLXMwb GLXΠριν 7 μήνες
 • Ποιος είναι ο κωδικός για να έχεις πολλά λεφτά???

  Lemon _Cookie_UwULemon _Cookie_UwUΠριν 7 μήνες
  • Όταν το έλεγα εμφανίστηκε γραπτώς στην οθόνη, αλλά σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες το έχω γράψει και στο κουτάκι πληροφοριών 🥰

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Kai alloo

  Μαρια ._.Μαρια ._.Πριν 7 μήνες
 • Να ρωτήσω κάτι πως μικρενης τα έπιπλα πλιζ απάντηστε

  elpida amoiridou 123elpida amoiridou 123Πριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE και επίσης σε ευχαριστώ που απάντησες είσαι η αγαπημένη μου GRworldr

   elpida amoiridou 123elpida amoiridou 123Πριν 7 μήνες
  • @FOSBLOQUE ok ευχαριστώ πολύ

   elpida amoiridou 123elpida amoiridou 123Πριν 7 μήνες
  • Γράφω στο κουτάκι πληροφοριών 🥰 μ

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • ΘΕΛΟΥΜΕ BUILD🥺🥺❤

  fakas _fakas _Πριν 7 μήνες
 • Αυτό που μπορείς να κάνεις για πιο ωραία έπιπλα είναι τα custom content

  Anastasia SarraAnastasia SarraΠριν 7 μήνες
  • Ευχαριστώ πολύ ❣️

   FOSBLOQUEFOSBLOQUEΠριν 7 μήνες
 • Τέλειο βίντεο!!! Είσαι κουκλάρα και φοβερή στην διακόσμηση!!❤️ Κάνε και άλλα τέτοια βίντεο!!! Καταλαβαίνεις είμαι και εγώ κολλημένη...😂😂

  Sofia BathrelouSofia BathrelouΠριν 7 μήνες
 • Gamise to vid kopilia

  Angel PapidakisAngel PapidakisΠριν 7 μήνες
 • Μπορείς να κάνεις κι άλλα τέτοια βίντεο με sims

  Rafaela AulonituRafaela AulonituΠριν 8 μήνες
 • +1 όποιος θέλει makeup collection

  Silia MamatzakiSilia MamatzakiΠριν 8 μήνες
GRworld